Genieten van een wijnproeverij in hartje Limburg!! 

Mijn concept

Een wijnproeverij is in mijn optiek een gezellig samenkomen van mensen die willen genieten en meer te weten willen komen over wijn of specifieke aspecten daarvan.

De wijnproeverijen geef ik zowel in Valkenburg (Limburg) zelf als ook op locaties naar uw wens. Denk dan bijvoorbeeld aan een gezellige winterse avond met een groep vrienden of familie thuis met prachtige rode wijnen. Of een Italiaanse avond met wijnen uit diverse Italiaanse wijnstreken en bijpassende Italiaanse hapjes.

Ik vind het belangrijk om de wijnproeverij een persoonlijke ‘touch’ te geven. Dit doe ik door, ongeacht de grootte van het gezelschap, toch een intieme, knusse, gezellige sfeer te creëren. Het draait ten slotte niet alleen om het proeven maar vooral ook om een stukje beleving en genieten. En dat doe je samen! De bourgondische levensstijl uit Limburg zal daarom ook terug komen tijdens een wijnproeverij.

Om een klein voorproefje te geven van enkele mogelijkheden heb ik hieronder een aantal arrangementen toegelicht.

Een arrangement kan echter altijd, in overleg, gepersonaliseerd worden naar uw wensen!

wijnproeverij

Introductie-arrangement

Drinkt u graag wijn en zou u meer te weten willen komen over wijnen in het algemeen? Dan is het mogelijk om u een diverse selectie wijnen te laten proeven uit verschillende landen en streken. Hierbij zal ik de verschillende druivensoorten met bijpassende aroma’s toelichten en een indruk schetsen van hoe wijn gemaakt wordt.

Thema-arrangement

Heeft u een bepaald thema-feest, of bent u liefhebber van een specifiek soort wijn of een bepaalde wijnstreek? Dan is het mogelijk een selectie wijnen te maken die hierop aansluit.

Champagne-arrangement

‘’Het leven is fijn zolang er bubbels zijn’’.  Als deze uitspraak op u van toepassing is, dan is dit het juiste arrangement voor u. Een selectie van prosecco, mousserende wijn en champagne stel ik voor u samen om er een echt feestje van te maken!

 Wijn-spijs arrangement

Dit arrangement combineert een wijnproeverij met diverse hapjes. Mocht u specifieke wensen of een bepaald thema hebben voor uw gelegenheid, dan kan ook dit arrangement daarop aangepast worden.

Wijnproeverij afbeelding

Meer informatie?

Vraag, voor meer informatie, vrijblijvend een offerte aan!

https://wineitup.nl/contact/

Santé!

Roy Thijssen