De Tasting Bus

Welkom op de pagina van de Tasting Bus: het nieuwste concept van Wine It Up anno 2022!

Hier vind je alle informatie over het concept van de Tasting Bus en de data en locaties van onze Tasting Bus Tours.

Het concept: de Tasting Bus

Het concept van de Tasting Bus hebben Roy en Kim bedacht om een maximale service aan hun klanten, aan jullie, te kunnen aanbieden. De Tasting Bus gaat namelijk op afspraak bij jullie thuiskomen! Jullie kunnen dan een (2-)maandelijks variërend assortiment van 6 wijnen geheel gratis en vrijblijvend proeven. Afhankelijk van het seizoen van het jaar zijn dit bijvoorbeeld in de winter overwegend rode en zwaardere witte wijnen, en in de zomer juist meer frisse witte en rosé wijnen. In de november- en decembermaanden is er natuurlijk een extra feestelijk assortiment te verwachten met meer mousserende wijnen en speciale luxe cadeauverpakkingen.

Nadat jullie de wijnen geproefd hebben, is het natuurlijk ook mogelijk om een wijnbestelling te plaatsen, welke dan ook direct bij jullie thuis uitgeleverd wordt.

Samenvattend brengt de Tasting Bus Tour dus veel voordelen voor jullie met zich mee, namelijk:

  • Jullie hoeven niet meer naar een wijnwinkel toe te rijden of te lopen (en dus geen benzinekosten, parkeerkosten of gesleep met zware tassen of dozen wijn);
  • Jullie kunnen gratis en geheel vrijblijvend tot 6 wijnen proeven;
  • Jullie bestelling wordt direct bij thuis uitgeleverd; en
  • Jullie hoeven geen extra bezorgkosten te betalen.

Dus wacht vooral niet langer en meld jullie aan via info@wineitup.nl of stuur een berichtje naar 06-52619796.

Staat er nog geen geschikte datum/locatie voor jullie hieronder bij? Neem dan gerust even contact met Roy op! Aangezien het een geheel nieuw concept is, zijn de eerste Tasting Bus Tours voornamelijk gepland in de regio van Valkenburg. In de toekomst zullen ook Tasting Bus Tours gepland gaan worden op vele andere locaties. Welke locaties dat zijn, en hoe snel Roy daar met zijn Tasting Bus komt, is geheel afhankelijk van jullie! Hoe meer aanmeldingen, hoe meer Tours!

Tot snel?

Data en locaties van de Tasting Bus Tours

 

Donderdag 6 oktober                 16:00 – 19:00                           Valkenburg aan de Geul